TOGS na poslovnoj turističkoj berzi u Izraelu

Turistička organizacija grada Subotice predstavila je turističku ponudu Subotice i Palića na sajmu MITM 2020. u Tel Avivu.

Na štandu Turističke organizacije Srbije, pored predstavljanja pojedinih turističkih proizvoda zanimljivih ovom tržištu, kao što su kratki odmori u gradovima, aktivni odmor i kulturna ponuda Srbije, na našem štandu promovisani su i direktni letovi iz Tel Aviva nacionalne avio-kompanije Air Serbia, kao i brojni programi regionalnih tura koje su pripremili domaći organizatori putovanja.

Pored TOGS svoju turisticku ponudu predstavila je Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacija Novog Sada kao i organizator putovanja Wild Serbia koji je privukao veliku pažnju novinara, blogera i potencijalnih turista koji su se interesovali za način dolaska u Srbiju, kao i za našu turističku ponudu i mogućnost povezivanja odmora u Srbiji sa drugim zemljama u regionu.

„Naša destinacija predstavljena je kao destinacija bogate kulturne i istorijske baštine, kao zanimljiva City break destinacija. Turistička orrganizacija grada Subotice par prethodnih godina učestvuje na ovom emitivnom tržištu veoma interesantnom za nas kao destinaciju. Takođe, ostvareni su brojni kontakti sa Izraelskim agencijama i organizatorima putovanja“, izjavio je direktor Turističke organizacije Aleksandar Medaković.

GORE