Petra Borászat

Több információ

📶 – WiFi
🚬 – Smoking allowed
🅿️ – Parking

Kapcsolatba lépni

Cím: Salaš 222, Palić
Távbeszélő: +38163646600
E-mail: info@vinarijapetra.com
Webcím: Petra Borászat

Munkaidő

Iskljucivo po najavi

A Petra nevet viselő családi borászat a szabadkai borvidéken található, a Palicsi-tó part közelében, gyönyörű, természetes környezetben, amely ideális feltételeket nyújt a szőlőtermesztéshez. A családi birtok 10 hektár területen fekszik, amelyből legalább 3 hektár 7 évnél idősebb szőlőtőke ültetvényekkel van beterítve.

A gondosan megválasztott parcella S 46.07652 földrajzi szélességen és 19.76987 földrajzi hosszon, valamint 106 méter tengerszint fölötti magasságban található. A talaj elemzését, annak összetételét megvizsgálva és kiszámítva, kiválasztásra kerültek az ezen élőhelyre legjobb szőlőtőkeklónok: a Pinot Noir, a Pinot Grigio és a Traminac.

Sam vinograd ima odličnu drenažu tla pri čemu se strogo vodilo računa o jednakom i kontrolisanom prinosu grožđa. Grozdovi su male težine, 100-120 grama, i svaka bobica sadrži jednake fenolne sastojke i organoleptička jedinjenja. Špaliri vinograda su u potpunoj ravni, odlično podešeni, kako bi svaki grozd imao potpuno isto izlaganje suncu, vetru i kiši.

A szőlőskert nagyszerű kiváló vízáteresztő képességgel rendelkezik, emellett pedig gondosan odafigyelnek az egyforma és ellenőrzött szőlőtermelésre. A fürtök kis súlyúak, 100-120 grammot tesznek ki, és minden szem ugyanazon fenol összetevőkkel és organoleptikus vegyületekkel rendelkezik.

A szőlőültetvény sorok teljes síkban vannak, kiválóan elhelyezéssel rendelkeznek annak érdekében, hogy minden fürt egyforma mennyiségben legyen napnak, szélnek és esőnek kitéve. Minden második sor gyepesített, hogy a szőlőtőkékre káros gyomnövények növekedése megelőzésre és semlegesítésre kerüljön, és ezáltal elérhetővé váljon az ellenőrzött szőlőhozam. A szőlőskert jó elhelyezkedésének és a harmonizált külső tényezőknek köszönhetően a fenntartása szinte természetes úton történik.

Ha érdekeltek a borkostolás iránt, előzetesen időpont egyeztetése szükséges.

TOP