Čuvardić Bortanya

Több információ

📶 – WiFi
🅿️ – Parking

Kapcsolatba lépni

Cím: Edvarda Kardelja 139, Subotica
Távbeszélő: +38154567678
E-mail: vinskisalas@gmail.com

Munkaidő

Isključivo po najavi

A Čuvardić Bortanya egy régi családi szőlőskert tanyáján található. A szőlőcsősz háza mellett, itt található a régi, 1928-ban épült és az új borpince is. A jelenlegi tulajdonosok a harmadik borász-generáció, ami az igazi borok iránti szeretet és tudás záloga is egyben. A borászat a régi, őshonos és új fajta borok pazar választékát kínálja.

A Čuvardić Borászat számos érmet és díjat kapott boraiért. A minőségi borok mellett, a szép környezet és a kiváló házigazdák is kellenek a felejthetetlen élmény eléréséhez – az említettekben pedig ez a tanya nem szűkölködik. A borkóstolót a rusztikus kialakítású szőlőcsősz-házban, vagy pedig annak kertjében szervezik.

Az előre bejelentkező csoportok számára borkóstolót szerveznek, melyhez régi, házi készítésű ételeket kínálnak, s megbeszélés szerint, tamburazenekar szórakoztatja a vendégeket. Akik az igazi tanyasi hangulatot is át szeretnék élni, azok számára a tulajdonosok szállást biztosítanak a legkisebb részletekig autentikusan kialakított, régi tanya épületében.

Amennyiben érdekeltek a borkóstoló iránt, előzetes időpont egyeztetés szükséges.

TOP