DiBonis Pincészet

Több információ

📶 – WiFi
🅿️ – Parking

Kapcsolatba lépni

Cím: Tuk ugarnice14, Subotica
Távbeszélő: +38124546570
E-mail: diboniswinerydoo@gmail.com

Munkaidő

Svaki dan: 10:00 - 20:00

A modern technológia alkalmazásával ötvözött természeti értékek jellegzetesek a DiBonis pincészetére, amelyeket a minőségi borok és gyümölcspálinkák termelése során alkalmaznak. Noha a régió a fehér szőlőfajtákról ismert, itt mégis vörös fajtákat ültettek el, amely a számos napsütötte napoknak köszönhetően kiválóan érnek be, főként a shiraz szőlőfajta.

DiBonis borászatban közel tíz fajta bort és nagyjából húsz fajta gyümölcspálinkát állítanak elő. A DiBonis borászat borai és pálinkái számos versenyen jelentős díjakat kaptak. A borkóstolás a borászathoz közel kerül megszervezésre, ahol a rusztikus borpincében egy borkincstár is található, amelyben értékes és minőséges borokat tárolnak.

A szőlőskert a közelben található, és a meglévő tanyaház mellett pedig jurta, antik kemence, terasz és kilátó is található, amelyről az egész szőlőskert belátható, ez pedig a vajdasági környezet különleges élményét varázsolja elénk- a nyugalom élményét egy kiváló bor társaságában.

A DiBonis borászat a következő túrákat kínálja:

  • STANDARD TÚRA – A borászat látogatása 6 fajta bor és pálinka kóstolásával, amely mellé girice halat szolgálnak fel hasábburgonyával, sajtot és olajbogyót.
  • NAGY TÚRA – A borászat látogatása 8 fajta bor és pálinka kóstolásával, amely mellé előétel, leves, főétel és desszert kerül felszolgálásra.

Ha érdekeltek a borkóstolás iránt, előzetes időpont egyeztetés szükséges.

TOP