Reljić borászat

Több információ

📶 – WiFi
🅿️ – Parking

Kapcsolatba lépni

Cím: Kanjiški put 66, PalIcs
Távbeszélő: +38165 988 80 14
E-mail: office@vinarijareljic.com

Munkaidő

látogatás megbeszélés szerint

A Reljić borászat egy kis családi borászat. Az Omladinsko és Palicsi tavak közelében található. 2015-ben alakult, amikor a borkészítés iránti szeretet egyre növekvő hobbija lett tulajdonosának és alapítójának. Ezért döntött úgy, hogy magasabb szintre emeli a termelést.

A borászat új borászati eljárásokat követve készíti borait a legmodernebb borkészítési és érlelési berendezésekkel. A kis családi pincészet kínálatában fehér-, rozé- és vörösborok találhatók. Boraik kezdettől fogva elnyerték a legrangosabb borversenyek legjobb díjait.

A borászat egy modern megjelenésű épület építését tervezi, melyben kóstolóterem, termelőcsarnok, borérlelő barrique pince és szőlőre néző terasz található. A kóstoló terem kapacitása télen 80, nyáron 120 férőhely, plusz további 30 férőhely a teraszon kisebb csoportok számára. Az épület várhatóan 2023 közepére készül el. Az épület elkészültéig magán a szőlőben szerveznek kóstolókat.

A Reljić borászat borait Rebusnak hívják, mivel az ötlet más cuvéé készítése (szőlőfajták és/vagy azok százalékos aránya), de stílusosan a pincészet mindig a hasonló borokra törekszik. A pincészet emellett új címkékkel, új nevekkel és stílusokkal bővíti a kínálatát.

LÁTOGATÁSOK

Előzetes egyeztetés alapján várjuk a vendégeket!

A látogatók maximális száma (egyelőre) 10.

TOP