Bowling

Kapcsolatba lépni

Cím: Nade Dimić 7, Subotica
Távbeszélő: +381244150055
E-mail: jumanjibowlingcentar@gmail.com
Webcím: Bowling

Munkaidő

Hétfő - Csütörtök és Vasárnap: 16:00 - 23:00
Péntek - Szombat: 16:00 - 00:00

Ennek a játéknak a varázsát már a kezdetben sokan felfedezték. Bowlingban egyenjogúan játszhatnak a gyermekek a saját szüleikkel, de a felnőttek is egymás között.

Ez a biztos kéz és az éles látás játéka. Ha szülinapját ünnepli, vagy szeretne lazítani barátaival és családtagjaival, esetleg céges csapatépítőt szervez a vállalatán belül, a tekegolyó pályák a rendelkezésükre állnak.

A Jumanji Bowling központ 8 pályával rendelkezik, amelyek közül mind a legkorszerűbb Brunswick felszereléssel van felszerelve, amely a bowling világ egyik legnagyobb és legsikeresebb vállalata is egyben. A Bowling központ keretein belül található a Jumanji CaffeBar és Pizzéria is.

A Krupara Bowling központ 6 professzionálisan felszerelt Brunswick bowlingpályával van felszerelve, illetve gyermekek számára fel van szerelve automatikusan kiemelkedő korláttal is, amely annak érdekében kerül felemelésre, hogy a golyó ne kerüljön a csatornába. Egy pályán maximum 8 játékos játszhat. A komplexum keretein belül étterem, medence és más sportpályák várják a vendégeket.

TOP