Vinarija Zvonko Bogdan

Dodatne informacije

📶 – WiFi
♿ – Pristup za osobe sa invaliditetom
🅿️ – Parking

Radno vreme

Ponedeljak - Utorak: 08:00 - 16:00
Sreda - Nedelja: 10:00 - 18:00

Vinarija Zvonko Bogdan je svoj put započela 2008. godine kada se, objedinjujući  specifičnost i tradiciju Palićkog vinogorja sa najsavremenijom francuskom tehnologijom, uputila ka jasnom cilju da proizvodi vina vrhunskog kvaliteta koja nose pečat podneblja s kog dolaze.

Usidrena u moru svojih vinograda na istočnoj obali jezera Palić, na samom severu Srbije, Vinarija je izgrađena u stilu secesije, karakteristične za tradicionalnu arhitekturu Palića i obližnjeg grada Subotice.

Veličanstveno zdanje Vinarije koje jasno upućuje na gotovo nezaobilazan spoj vina i umetnosti dostojno je utočište sve poznatijeg i priznatijeg vina, ali i dobar domaćin za sve koji požele da vide i dožive gde se i kako ono rađa.

Vinarija nosi ime poznatog subotičkog pevača starogradskih pesama, gospodina Zvonka Bogdana, čija su umetnost i ime sinonimi za vrhunski doživljaj kao što su i vina Vinarije Zvonko Bogdan.

Kapije vinarije širom su otvorene za sve turističke posetioce i ljubitelje vina koji žele da dožive čari nastanka vina i u prelepom ambijentu degustacione sale uživaju u vinima.

Vinarija Zvonko Bogdan Vam nudi sledeće vidove obilazaka:

  • OBILAZAK STANDARD – Obilazak vinarije sa degustacijom 3 vrste vina – Clasic line – 800,00 RSD
  • OBILAZAK PREMIUM – Obilazak vinarije sa degustacijom 4 vrsta vina – Premium line – 1200,00 RSD
  • OBILAZAK LUX – Obilazak vinarije sa degustacijom 6 vrsta vina – Premium i Icon line – 1700,00 RSD

Degustaciju vina upotpuniće po Vašoj želji i raznovrsna ponuda Wine plattera.
Obilazak vinarije i degustacija vina odvijaju se u pratnji stručnog vodiča na srpkom, mađarskom ili engleskom jeziku i preporučuje se prethodna najava.

GORE